Vyhľadať

Podobné inzeráty

Ubytování České Budějovice - LEVNÝ PENZION

PonúkamPridať do obľúbených
Cena: 890,00 890
Kontakt alebo Telefón +420 387 314 949
+420 721 589 838

info@ubytovani-cbudejovice.cz
https://www.ubytovani-cbudejovice.cz
https://www.penzionminor.cz
https://www.penzionminor.cz/Virtualne-3d/
http://www.youtube.com/watch?v=knP5p9ohFuo
https://mapy.cz/zakladni?x=14.4735446&y=49.0006529&z=16&source=firm&id=2496148
pridané 05.04.2024
Pridal inzerát (ty):

Popis

Ubytování České Budějovice, levný penzion můžete využít pro dovolenou, rodinu s dětmi, služební cestu, nebo jako levné dlouhodobé ubytování pro jednotlivce či firemní pracovní skupinu.

Hotely a penziony České Budějovice mají různou kvalitu, ale samozřejmě i rozdílnou cenovou relaci.

Pokud preferujete rodinnější atmosféru, doporučujeme vám výběr ubytování v Českých Budějovicích mezi penziony.

Penzion České Budějovice cenově více odpovídá standardům běžné české rodiny, má menší kapacitu, a může nabídnout větší individuální přístup ze strany personálu.

Ubytování v soukromí České Budějovice nabízí k pobytu prostorný dvoupokojový apartmán pro 1-4 osoby a komfortně zařízené a perfektně čisté jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje.

Recepce penzionu České Budějovice ochotně vyhoví vašemu přání, zda požadujete pokoje s postelemi manželskými (spojenými), nebo samostatnými (oddělenými).

Levný penzion České Budějovice má k dispozici pokoje i apartmány, které jsou komfortně vybaveny vlastním WC, sprchou, plochou televizí se satelitním příjmem, minibarem, ledničkou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a potřebným nádobím.

Levné ubytování České Budějovice na jednu i více nocí, nedaleko centra, výstaviště, vysokoškolské koleje VŠTE, poblíž obchodní zóny, firmy Bosch a Budvar, nabízí kvalitní ubytovací služby jednotlivcům i skupinám na služebních pracovních cestách za nejlepší dostupné ceny.

Krátkodobé nebo dlouhodobé ubytování České Budějovice se snídaní a možností parkování osobních automobilů včetně dodávkových.

Rodinný penzion České Budějovice je připraven učinit vše pro vaši spokojenost a budeme rádi, pokud i v budoucnu se k nám budete opět vracet.

Levné penziony České Budějovice, mohou být během dovolené skvělým výchozím bodem pro výlety do širokého okolí města v oblasti Jižních Čech.

Během dovolené v Českých Budějovicích si užijete pohodu a relaxaci v krásné přírodě a prohlídku zajímavých míst, neboť v Jižních Čechách jsou zajímavé historické, architektonické a kulturní památky.

Špecifické detaily

Inzerent: Súkromný

Mesto

České Budějovice, Juhočeský kraj, Česká Republika
Školní 8

Video

Detail inzerátu

Číslo inzerátu: 18680
Zobrazení: 481
Platné do: 04.06.2024
v kategóriách: Ubytovanie

Komentáre